Dirk en Agnes heten u van harte welkom
Chambres d'Hôtes met passie
Ondek meer!

Chambres d'hôtes in de Ardèche

kaart frankrijk

Onze Ligging

'La Bastide de Fontaille' is een stijlvol landhuis in abrikoos-orange pleister-werk, met aangelegde tuin, eigen zwembad en prachtig vergezicht en is gelegen in de prachtige ongerepte natuur van de Groene Ardeche.

Wij zijn gelegen nabij het pittoreske dorpje Saint-Félicien (3 km), vooral gekend voor zijn overheerlijke kaas en zijn jaarlijkse Ardechoise-wielergebeuren: - La Bastide de Fontaille is een goede uitvalsbasis om de Ardèche, de streek van de Vercors, de Drôme en het o zo mooie Lyon te ontdekken.

Rust, mooie kamers, vers fruit, een stukje kaas en een goed glas wijn, wat wil een mens nog meer om een geslaagde vakantie te beleven.

Ook honden zijn toegelaten!

750 km uitgestippelde wandelwegen, fiets- en mountainbikeroutes, zwem- en plons mogelijkheden, forelvissen, boomklimparcours, randotub, een heerlijke wedstrijd pétanque, slenterend een marktje bezoeken,..... noem maar op !!!

Zeker niet te vergeten zijn de overheerlijke streekproducten en de vele wijnhuizen. Geniet tevens van de vele activiteiten van de Ardèche, Drôme, Vercors en Lyon.

Het rustige idyllische kader wordt sterk gewaardeerd door wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers en zij die houden van 'leven als God in Frankrijk'.

Welkom afbeelding

Extra

Extra info bij onze Bastide!

Vanaf nu kunt u profiteren van speciale weekarrangementen, zowel in het voor als najaar hebben wij speciale promoties.

Contacteer ons via de invulpagina voor meer informatie.

zwembad